Payoneer стає платіжним партнером eBay: що це означає для онлайн-продавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Payoneer стає платіжним партнером eBay: що це означає для онлайн-продавців

Особисті фінанси
1747
Глобальна платіжна платформа Payoneer оголосила про розширення співпраці з eBay, що дозволить продавцям отримувати доходи від продажів на eBay.
Про це Finance.ua повідомила пресслужба компанії.
Що це змінить. Тепер завдяки Payoneer продавці будуть мати швидший та зручніший доступ до власних коштів. Також продавці eBay зможуть більш гнучко керувати мультивалютними платежами та працювати на багатьох міжнародних сайтах eBay.
Новина про угоду з eBay з’явилася після оголошення Payoneer про вихід на біржу шляхом злиття зі SPAC-компанією. Диджиталізація, яка прискорилася під час пандемії, ще раз підкреслила важливість безперервної глобальної торгівлі. Все більше покупців та продавців здійснюють міжнародні перекази. Так, за 2020 рік Payoneer обробив платежі на суму $44,4 млрд, що на 53% перевищує показник 2019 року.
«Це означає, що згодом українським онлайн-продавцям на eBay може відкритись функція простого та зручного управління коштами. Тоді вони зможуть концентруватися на розвитку свого бізнесу, не гаючи час на питання з платежами», — зазначив Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі.

Довідка Finance.ua:

  • Згідно з даними Euromonitor International, частка е-комерції в Україні в 2020 році складає 8% річних роздрібних продажів. Як стверджують дослідники, у 2021 році темпи зростання e-commerce частково збережуться і e-commerce зросте ще на третину.
  • У ДПС наголошують, що при покупках в інтернеті треба вимагати чек. Продавці зобов’язані видавати розрахункові документи (чеки), а покупці мають право їх отримувати.
До речі, більше цікавих новин та корисної інформації в зручному форматі – в телеграм-каналі Finance.ua. Не забудьте підписатися! 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас