Іспанський лоукостер повертається в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанський лоукостер повертається в Україну

Особисті фінанси
1653
Іспанський лоукостер Vueling 2 липня повернеться на маршрут Барселона-Київ, який він не обслуговував через пандемію коронавірусу.
Про це пише avianews.
Авіакомпанія літатиме з основного аеропорту Барселони Ель-Прат в аеропорт «Київ» (Жуляни) три рази на тиждень у нічний час.
Графік. Вильоти з Барселони заплановані на 22:20 по вівторках, п’ятницях і суботах, вильоти з Києва на 03:55 по середах, суботах і неділях. Час в дорозі складе 3 години 45 хвилин.
Ціни на квитки. Vueling продає авіаквитки з Києва в Барселону від 90 євро в обидві сторони. В ціну найдешевших квитків за тарифом Basic входить перевезення двох місць ручної поклажі.
Багаж. Сумку з габаритами до 40×30×20см без обмеження за вагою можна взяти з собою в салон літака. Її необхідно розмістити під кріслом, що стоїть попереду. Друга сумка повинна важити до 10 кг і мати розміри, не більшы ніж 55×40×20 см. Її необхідно безкоштовно здати на стійці реєстрації в багаж. Великий предмет ручної поклажі можна взяти в салон, якщо оплатити цю послугу або забронювати квитки за більш дорогими тарифами Optima або TimeFlex.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

Розклад рейсів Барселона-Київ-Барселона Vueling:
  • Барселона 22:20 → Київ 03:05, вівторок, п’ятниця, субота;
  • Київ 03:55 → Барселона 06:40, середа, субота, неділя.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас