eBay почне приймати оплату криптовалютою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

eBay почне приймати оплату криптовалютою

Технології&Авто
442
eBay планує приймати криптовалюту як спосіб оплати, а також досліджує галузь невзаємозамінних токенів (NFT). Про це повідомив генеральний директор eBay Джеймі Яннон в інтерв’ю CNBC.
Він заявив, що гігант електронної комерції розглядає інші варіанти оплати за допомогою криптовалюти.
Хоча Яннон не повідомляє, коли саме компанія почне приймати криптовалютні платежі на своїй платформі. Також поки не відомо, який саме криптовалютний актив прийматиметься.
“Ми завжди розглядаємо найбільш відповідні форми оплати й будемо продовжувати оцінювати це в майбутньому. У нас немає найближчих планів, але криптовалюта — це те, за чим ми стежимо”, – зазначає він.
В інтерв’ю CNBC генеральний директор eBay підтвердив, що компанія розглядає варіант прийняття різних цифрових валют. Він наголосив на зацікавленість компанії в тому, щоб вийти на ринок NFT, і повідомив про те, що нині розглядаються варіанти реалізації цього на практиці.
За його словами, “все, що можна колекціонувати, є на eBay протягом десятиліть і буде протягом наступних кількох десятиліть”. Тому компанія вивчає можливості того, як можна легко на eBay запровадити NFT.
За матеріалами:
Na chasi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас