Фінансування Мінагрополітики: витрати на 6,8 мільярда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансування Мінагрополітики: витрати на 6,8 мільярда

Казна та Політика
124
Президент Володимир Зеленський підписав закон про зміни до держбюджету-2021 щодо фінансування Міністерства аграрної політики та продовольства.
Про це повідомляє Офіс президента.
«У грудні 2020 року парламент призначив Романа Лещенка міністром аграрної політики та продовольства, а Кабінет Міністрів скасував рішення про приєднання Міністерства аграрної політики та продовольства до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Щоб забезпечити фінансування Міністерства, закон, який підписав Президент, вносить зміни до державного бюджету на 2021 рік і встановлює видатки Мінагрополітики у розмірі 6,8 млрд грн», — зазначили в ОП.
Відповідно, зменшуються видатки Мінекономіки на 6,4 млрд грн та Міністерства захисту навколишнього середовища та природних ресурсів — на 434 млн грн.
Від Мінекономіки Мінагрополітики перерозподіляються обсяги надання та повернення кредитів фермерським господарствам у сумі 50 млн грн.
«Такий перерозподіл коштів дозволить забезпечити діяльність Міністерства аграрної політики та продовольства України. Крім того, на 10 млн грн збільшено видатки Міністерству культури та інформаційної політики України за рахунок зменшення на відповідну суму видатків Державному агентству України з управління Зоною відчуження», — йдеться у повідомленні.
Крім цього, Кабмін за місяць з дня набрання чинності законом повинен забезпечити передачу будівлі за адресою: вулиця Хрещатик, 24 у Києві Міністерству аграрної політики та продовольства.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас