Samsung захистить гнучкі смартфони від води і пилу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung захистить гнучкі смартфони від води і пилу

Технології&Авто
180
Згідно з новим звітом інсайдерів, незабаром гнучкі смартфони Samsung отримають серйозні зміни в конструкції. Зокрема, моделям Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip 2 приписують появу захисту від впливу води – вперше не тільки в фірмовій серії, але і на ринку складаних моделей.
За інформацією видання SamMobile з посиланням на власні джерела, прийдешні новинки компанії будуть сертифіковані за стандартом IP, який передбачає захист від потрапляння води і пилу всередину корпусу. Якщо ця інформація підтвердиться, новинки стануть першими комерційними пристроями в своєму класі з подібними специфікаціями.
Втім, поки не відомо, про який саме сертифікат йдеться: топовий IP68 чи базовий IP54, що забезпечує стійкість до бризок на кшталт крапель дощу.
Очікується, що відповідність одному зі стандартів IP може значно збільшити термін служби складаних пристроїв, що підвищить їх конкурентоспроможність в сегменті смартфонів з гнучкими дисплеями.
Чи позначиться така характеристика на вартості прийдешніх новинок, поки не відомо. Сам виробник заяву інсайдерів не прокоментував.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас