Укравтодор підвищить зарплати дорожникам на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор підвищить зарплати дорожникам на 20%

Особисті фінанси
412
З 1 травня наберуть чинності доповнення до Галузевої угоди на 2020−2022 роки. Згідно з ними, усі тарифні ставки і посадові оклади для працівників дорожньої галузі підвищуються на 20% у порівнянні з 2020 роком.
Про це йдеться на офіційній сторінці Укравтодору в Facebook.
«Реалізація масштабних інфраструктурних об’єктів неможлива без участі кваліфікованих фахівців та їх гідного матеріального забезпечення. Саме тому 7 квітня голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков та голова Профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України Володимир Вакуленко підписали доповнення до Галузевої угоди на 2020−2022 роки», — зазначають у відомстві.
Кого це торкнеться:
  • нові зміни стосуються підвищення заробітної плати, соціальних гарантій і винагород для працівників дорожньої галузі, враховують пропозиції та зауваження підприємств та організацій дорожнього господарства;
  • підвищено на 20% усі тарифні ставки та посадові оклади у порівнянні з 2020 роком;
  • для робітників на ділянках, що безпосередньо виконують дорожні роботи, на ⅔ збільшено розмір надбавок «За інтенсивність праці робітників» та «За високу професійну майстерність».
Зміни набудуть чинності з 1 травня 2021 року.
«За висновком „ДерждорНДІ“, підвищення окладів не призведе до помітного збільшення вартості дорожніх робіт (у межах 3,9%)», — зазначають у Укравтодорі.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас