Новий складаний планшет Samsung — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий складаний планшет Samsung

Технології&Авто
424
Samsung отримала новий патент, що описує принцип роботи планшета з гнучким дисплеєм. Дизайнери-ентузіасти порталу Letsgodigital створили серію рендерів, які демонструють особливості концептуальної новинки.
На думку аналітиків, активне розширення лінійки смартфонів з гнучкими дисплеями свідчить про те, що вихід планшета Samsung з аналогічним екраном — питання часу. Поява нового патенту, який датується 16 лютого 2021 року і виданий Управлінням з патентів і товарних знаків США, розкриває бачення компанії нового сегмента пристроїв.
Новий складаний планшет Samsung
Характерна особливість планшета – істотне збільшення товщини корпусу в області згину і зменшення до верхнього і нижнього краю. Примітно, що на дисплеї немає вирізу під фронтальну камеру. Враховуючи, що наймасивніша частина корпусу розташована в області петель, виробник саме там розмістив стереодинаміки, зарядний порт і кнопку включення пристрою.
Новий складаний планшет Samsung
Пристрій поки існує виключно у вигляді концепту і патенту. Представники Samsung не розкривали плани щодо випуску планшета з гнучким дисплеєм.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас