Glovo залучив $528 млн фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Glovo залучив $528 млн фінансування

Фондовий ринок
783
Glovo, іспанський сервіс швидкої кур’єрської доставки, залучив 450 млн євро ($528 млн) в рамках раунду збору коштів, який допоможе йому розширити свою службу швидкої доставки і продуктові операції в Європі.
Як повідомляє Bloomberg, раунд очолили американські інвестори Lugard Road Capital і Luxor Capital Group. До участі також долучились Delivery Hero, Drake Enterprises і GP Bullhound.
Glovo використовуватиме залучені кошти для розширення свого підрозділу Q-Commerce, який відповідає за продуктові і роздрібні поставки, а також за «темні магазини» (dark store) – магазини без продавців, де продуктові рітейлери зберігають свої товари для продажу в онлайні. У найбільших містах, де працює Glovo, компанія заявила, що може здійснювати доставку протягом 10 хвилин, використовуючи мережу Q-Commerce.
Glovo не розкриває свою оцінку. Компанія заявила, що досягла статусу «єдинорога» з оцінкою понад $1 млрд, коли залучила 150 млн євро в грудні 2019 року. У січні компанія залучила 100 млн євро в рамках угоди зі швейцарською фірмою з нерухомості Stoneweg SA для розширення своєї мережі Q- Commerce.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас