Сервіс Glovo знизив вартість доставки в 9 містах України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Glovo знизив вартість доставки в 9 містах України

Особисті фінанси
1979
Glovo зменшив вартість доставки на 10−20 грн у Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, а також у шести містах Київської області.
Про це повідомила компанія.
З березня 2021 р. сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo знизив розмір вартості доставки в 9 містах України: Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, а також містах Київської області — Борисполі, Броварах, Ірпені, Бучі, Вишгороді.
Зміна вартості доставки відбулася в баблах «їжа», «кава і десерти», «Супермаркети», «Здоров’я і краса», «Магазини».
Попередньо вартість доставки в баблах «Їжа» та «Кава та десерти» становила 40 грн, а в «Супермаркетах», «Здоров’я та краса», «Магазини» — 60 грн.
З березня вартість послуг знизилася до 30 грн на доставку з ресторанів і кафе, до 40 грн для бабла «Здоров’я і краса» і до 50 грн відповідно для баблів «Супермаркети» і «Сагазини». У баблах «Експрес-кур’єр» і «Що завгодно» формування вартості доставки залишається без змін і залежить від подоланої кур’єром відстані при здійсненні доставки.
Доставляють більше ніж 50 000 кур’єрів, а кількість асоційованих партнерів досягає 50 000. Більше про компанію Glovo за посиланням: about.glovoapp.com/en/
В Україні сервіс Glovo почав роботу в жовтні 2018.
Подивитися детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням.
З 2020 року компанія Glovo розвиває в Україні проєкт «хмарних кухнонь» і вже запустила в роботу чотири «Cook Room» в Києві та Дніпрі, де сумарно представлено понад 50 партнерів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас