Кличко відреагував на заклик зупинити роботу маршруток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко відреагував на заклик зупинити роботу маршруток

Казна та Політика
2148
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що заклики Асоціації перевізників Києва та Київської області до влади щодо офіційного припинення їхньої роботи є маніпуляцією, а приватні перевізники власноруч вирішують, чи працювати їм.
Про це повідомляє пресслужба мера з посиланням на його слова в ефірі телеканалу Україна-24.
«Це виглядає так, мовляв, забороніть, будь ласка, нам працювати, бо ми маємо збитки. Сьогодні, наприклад, весь комунальний транспорт в місті Києві – дотаційний. Він не прибутковий», — зазначив Кличко.
Він додав, що «приватні маршрутки — це транспорт приватних перевізників. Вони повинні вирішувати на свій власний розсуд чи працювати їм. А вимагати заборони маршрутних перевезень — це маніпуляція!»
На запитання щодо дій міста у разі, якщо приватні перевізники припинять роботу, Кличко знову попросив киян користуватися громадським транспортом лише у разі необхідності.
«Якщо у вас немає гострої потреби кудись їхати, — залишайтесь вдома. Зараз працюють виключно підприємства критичної інфраструктури — ті, що забезпечують життєдіяльність міста», — сказав Кличко.
Він додав, що наразі увесь комунальний громадський транспорт столиці працює на маршрутах.
Нагадаємо, Асоціація перевізників Києва та Київської області має намір просити владу столиці офіційно заборонити роботу маршруток, щоб не збанкрутіти, проїзд також подорожчає.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас