Карантинні виплати підприємцям: хто отримає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Карантинні виплати підприємцям: хто отримає

Казна та Політика
1375
Кабінет Міністрів планує відновити компенсації підприємцям, які постраждали через введення владою жорсткого карантину.
Об це написав прем’єр-міністр Денис Шмигаль в своєму Telegram-каналі.
«Держава підтримає людей у період жорсткого карантину в регіонах. За дорученням Президента Володимира Зеленського обговорили сьогодні з міністрами механізми виплат компенсації підприємцям», — йдеться в повідомденні.
«Доручив Мінекономіки спільно з Мінфіном, Мінсоцполітики, Мінрегіоном, із залученням органів місцевого самоврядування розробити алгоритм відшкодування втрат людям, які були змушені припинити свою діяльність через запровадження червоного рівня епідемічної небезпеки в їхньому населеному пункті», — написав він.
Виплати зможуть отримати в регіонах червоної зони.

Довідка Finance.ua:

  • Київ з 23 березня потрапить до «червоної» зони карантину. При цьому суворий карантин в столиці почав діяти з суботи, 20 березня. Про це повідомили в МОЗ.
  • На час карантинних обмежень, введених через пандемію коронавірусу, в Києві подовжено пільги для столичних підприємців. Наприклад, буде діяти зменшена вартість оренди комунального майна — на 50%, для ресторанного бізнесу, пересувної і сезонної торгівлі на 50% зменшується пайова участь в утриманні об’єктів благоустрою. Перелік пільг, які пропонує місто, не вимагає внесення змін до чинних договорів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас