Ощадбанк запустив мережу іпотечних центрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк запустив мережу іпотечних центрів

Особисті фінанси
2138
В 10 містах України розпочали працювати 12 іпотечних центрів Ощадбанку OSCHAD HOME. Планується, що загалом їх мережа досягне 35 центрів.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Для чого необхідні такі центри:
  • іпотечні центри, відкриті на базі діючих відділень Ощадбанку, надають повний комплекс послуг для комфортного укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна;
  • всі етапи угоди проходять в одній локації – надання кредиту, послуги нотаріуса, перевірка, конвертація та перерахунок грошей, проведення всіх банківських операцій;
  • кожну кредитну угоду супроводжує персональний менеджер;
  • банк перевіряє всі документи — як самого об’єкта нерухомості, так і інформацію щодо продавця;
  • для зручного та надійного зберігання грошових і матеріальних цінностей є можливість зарезервувати індивідуальний сейф.
«У 2020 році ми успішно впровадили кілька нових іпотечних програм. Понад 1300 українських родин придбали за допомогою іпотеки від Ощадбанку власне житло. Лідерські позиції на ринку іпотечного кредитування і зростаючий попит на кредитні програми Ощаду спонукали нас створити новий формат взаємодії з клієнтами та партнерами. Відтепер банк пропонує не лише програми з вигідними умовами, одна з яких — фіксована ставка на весь строк кредитування, а й запрошує оформити угоду в комфортних іпотечних центрах», — відзначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас