В Україні змінилася ситуація на ринку праці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні змінилася ситуація на ринку праці

Особисті фінанси
3469
В Україні після завершення локдауну дистанційних вакансій стало менше. Навчений торішніми карантинними заходами ринок праці вже швидко реагує на зміни і так само швидко адаптується до них.
Це може бути пов’язано з відновленням порівняно стабільної ситуації в країні загалом — влада запроваджує адаптивний карантин, а це значить, що бізнеси можуть ще активніше відновлюватися, наймаючи працівників у офлайн. Про це в коментарі Обозревателю розповіла керівниця напряму по роботі з партнерами Jooble Олена Кірільєвніна.
Так, за два тижні до січневого локдауну, який тривав із 8 по 24 січня, попит на дистанційних працівників на сайті з пошуку роботи Jooble збільшився на 40%. Роботодавці активно шукали кандидатів на позиції репетиторів з іноземних мов, редакторів текстів, копірайтерів та контент-менеджерів.
Наразі аналітики Jooble повідомляють про зменшення кількості та зміни в пропозиціях серед дистанційних вакансій. Найпопулярніші віддалені вакансії:
  • менеджер із продажу зі знанням іноземних мов (пропонують у середньому 30 000 грн),
  • оператор кол-центру (15 000 грн),
  • диспетчер таксі (12 000 грн),
  • помічник керівника (15 000 грн),
  • менеджер по роботі з клієнтами (20 000 грн).
Раніше стало відомо, що українці дедалі частіше шукають роботу з щоденною або щотижневою виплатою заробітної плати. Наразі це один із основних запитів під час пошуку роботи.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас