Ілон Маск пояснив, що таке гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск пояснив, що таке гроші

Фінтех і Картки
4920
Між мільярдером і засновником автомобільної корпорації Tesla Ілоном Маском і відомим біткойн-скептиком і прихильником золота Пітером Шиффом виникла суперечка, яка стала надбанням громадськості.
Як повідомляє Дело з посиланням на ForkLog, суперечка між багатіями виникла через біткойн. CEO Euro Pacific Capital послався на нещодавній твіт Маска, де той назвав біткойн «такою ж нісенітницею, як і фіат».
«Я згоден і просто думаю, що біткойн, який є цифровим фіатом, навіть більша дурниця, ніж паперовий фіат, випущений центральними банками. Золото — це не дурниця. Це справжні гроші і кращі від обох!» — заявив Шифф.
Електронний лист з повідомленням, що у вас є золото, не означає фізичного володіння металом, зауважив Маск у відповідь. Таким же чином можна володіти криптовалютою, додав він.
«Гроші – це всього лише дані, які дозволяють нам уникнути незручностей бартеру. Ці дані, як і всі, схильні до затримок і помилок. Система буде розвиватися до того, що мінімізує і те, і інше», — вважає глава Tesla.
Нагадаємо, засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск 18 лютого 2021 року повернув собі звання найбагатшої людини в світі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас