Комітет підтримав законопроєкт про індустріальні парки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет підтримав законопроєкт про індустріальні парки

Казна та Політика
272
Комітет з питань інтеграції до Європейського Союзу надав позитивні висновки щодо відповідності двох законопроєктів, які передбачають створення та стимулювання діяльності індустріальних парків.
Про це повідомляється у Facebook ВРУ.
Зокрема, йдеться про проєкт Закону № 4416, що передбачає полегшення механізму доступу до участі в зазначених парках, введення додаткових стимулів, таких як кредитування та державні інвестиції в їх інфраструктуру.
“Комітет у своєму висновку за проєктом № 4416 констатує, що за своєю метою він не суперечить міжнародно-правовим зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції, але вимагає висновку Антимонопольного комітету України щодо впливу на конкуренцію”, – йдеться в повідомленні.
Аналогічний висновок отримав і альтернативний законопроєкт Про внесення змін до Закону України “Про індустріальні парки”, спрямований на залучення інвестицій в промисловий сектор економіки шляхом впровадження стимулів для таких парків (№ 4416-1).
Кабмін на засіданні 3 лютого схвалив законопроєкт щодо вдосконалення функціонування індустріальних парків, яким посилюються вимоги і визначаються механізми їх фінансування.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас