Коли українські туристи зможуть вільно подорожувати Європою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли українські туристи зможуть вільно подорожувати Європою

Особисті фінанси
65719
Більшість українців втомилися сидіти вдома – їм хочеться нових емоцій і подорожей. Однак обмеження, проходження тесту на коронавірус, а також 14-денний карантин не дозволяють українському туристу вирушити в бажану поїздку. Однак стала відома умова, за якої відновиться безперешкодний перетин українцями кордонів ЄС.
Про це йдеться в заяві за підсумками сьомого засідання Ради асоціації Україна-ЄС.
Європейський Союз і Україна зможуть відновити подорожі з метою туризму лише після покращення епідеміологічної ситуації, пов’язаної з поширенням коронавірусу. Це стосується як України, так і інших європейських країн. Поки, щоб перетнути український кордон з ЄС, потрібно мати серйозну необхідність.
Раніше повідомлялося, що Єгипет підняв бетонну стіну навколо популярного місця відпочинку Шарм-ель-Шейха, щоб захистити курорт на Червоному морі від нестабільної ситуації через ісламістський рух повстанців неподалік. Так, нещодавно побудований 36-кілометровий бетонно-дротяний бар’єр навколо Шарм-ель-Шейха повинен допомогти убезпечити туристів.
Річ у тім, що курорт розташований приблизно в 360 км на південь від північного середземноморського узбережжя Синая, де знаходяться повстанські рухи ісламістських бойовиків.

Довідка Finance.ua:

  • Президент України Володимир Зеленський вважає, що Європа не відкриє свої кордони для тих, хто не пройде вакцинацію від COVID. При цьому на сьогодні не відомо, чи всі країни будуть вводити так звані COVID-паспорти. Він також зазначив, що поки не знає, скільки країн будуть вводити так звані COVID-паспорти.
  • Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні можуть ввести паспорти вакцинації. Це буде можливо, якщо від Всесвітньої організації охорони здоров’я надійдуть відповідні рекомендації.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас