Apple придбала права на показ фільму «CODA» за $25 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple придбала права на показ фільму «CODA» за $25 млн

Фондовий ринок
610
На платформі Apple TV+ незабаром з’явиться фільм-учасник фестивалю Sundance під назвою «CODA» (“Children of Deaf Adults” / «Діти глухих дорослих»), прем’єра якого відбулася минулої п’ятниці. Картина отримала позитивні відгуки як від критиків, так і від глядачів.
Як повідомляє ресурс Deadline, битва за права на показ даної стрічки вийшла серйозною. Виграла її Apple, запропонувавши рекордні для фільму-учасника Sundance $ 25 млн. До цього найбільшою угодою було придбання прав на фільм «Palm Springs» сервісом Hulu за $ 22,5 млн.
«CODA» – це драма, в якій розповідається про старшокласницю Рубі, яку грає Емілія Джонс. Вона є єдиним не глухою людиною в своїй родині. Їй доводиться вибирати між переслідуванням своєї мрії в музичній індустрії і тим, щоб залишатися вдома і допомагати батькам.
До слова, днями на платформі Apple TV+ вийшов новий фільм «Palmer» з Джастіном Тімберлейком у головній ролі. У березні планується реліз картини «Cherry» з Томом Холландом. Що стосується дати появи стрічки «CODA», вона поки не уточнюється. Але з огляду на те, що фільм повністю відзнятий і готовий, його прем’єра на Apple TV+ повинна відбутися трохи пізніше в цьому році.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас