Для 13 облгазів знизили ціну на розподіл газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для 13 облгазів знизили ціну на розподіл газу

Особисті фінанси
2063
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг знизила тарифи на розподіл газу для 13 компаній.
Про це повідомили на засіданні коміссії.
Максимальний тариф складе 1,79 гривень за кубометр без ПДВ. Для цих компаній тариф встановлений від 1,66 гривень до 1,79 грн за 1 куб. м.
Тарифи були переглянуті для ПрАТ “Гадячгаз”, АТ “Закарпатгаз”, АТ “Івано-Франківськгаз”, АТ “Лубнигаз”, ПрАТ “Мелітопольгаз”, АТ “Миколаївгаз”, АТ “Полтавагаз”, Ват “Тернопільгаз” , АТ “Тисменицягаз”, ПрАТ “Уманьгаз”, АТ “Харківгаз”, ВАТ “Чернівцігаз”, ТОВ “Газовик” .
Уже 10 компаній оприлюдили свої ціни для побутових спожівачів на лютий – відповідно до решення уряду, вони не повинні перевіщувати 6,99 грн за кубометр.

Показники «зі стелі»? Від чого залежать ваші рахунки за опалення

Нагадаємо, у Міністерстві соціальної політики хочуть збільшити фінансування субсидій в Україні. Хто не отримає субсидію в 2021 році.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет міністрів встановив граничний розмір ціни на газ для побутових споживачів на рівні 6,99 гривні за кубічний метр.
  • Для споживачів, які мають контракти на поставку газу за ціною нижче 6,99 грн, тарифи не зміняться. Ціна постачальника останньої надії також встановлена на рівні 6,99 гривні за кубометр.
  • Нагадаємо, найнижчі ціни на газ: постачальник Megawatt запропонував ціну 6,79 грн за кубометр; Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» — 6,86; «Агросинтез Трейдінг» — 6,88; Енергетичнi ресурси України — 6,90; Газ АП» — 6,94; Волиньелектро Збут — 6,97; ETG.UA — 6,98 грн за кубометр.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас