Прокуратура домоглася рішення щодо знесення багатоповерхівки в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура домоглася рішення щодо знесення багатоповерхівки в Києві

Казна та Політика
1739
Київська міська прокуратура через шостий апеляційний адмінсуд виграла апеляцію і домоглася від забудовника знесення багатоповерхівки по вул. Августина Волошина в Солом’янському районі столиці, повідомила пресслужба прокуратури.
Ділянка за вказаною адресою відноситься до земель садибної забудови і має обмеження за поверховістю.
В цьому випадку дозволено зводити не більше 4 поверхів. Але з порушенням вимог містобудівного законодавства забудовник звів багатоповерхівку, яка зараз налічує 7 поверхів.
“У зв’язку з цим столичною прокуратурою пред’явлено позов до Окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою зобов’язати забудовника за свій рахунок здійснити знесення самовільно побудованого об’єкта нерухомого майна”, – йдеться в повідомленні.
Суд першої інстанції погодився з доводами прокурора і позов задовольнив. Зазначене рішення було оскаржене забудовником, однак шостий апеляційний адміністративний суд залишив апеляцію без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін.
“Таким чином рішення Окружного адміністративного суду міста Києва про знесення самовільно побудованої будівлі набуло законної сили, вживаються заходи щодо його реального виконання”, – уточнили в прокуратурі.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас