Apple запатентувала «інноваційну» камеру для iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентувала «інноваційну» камеру для iPhone

Технології&Авто
881
Щорічно представляючи нове покоління iPhone, компанія Apple відзначає поліпшені можливості зйомки фірмових гаджетів у порівнянні з попередниками. Очікується, що і прийдешні моделі смартфонів бренду не стануть винятком. На це натякає і нещодавній патент мережі виробника, що стосується камери для нових смартфонів.
Документ, зареєстрований американським відомством USPTO, описує модуль камери з фокусною відстанню, що змінюється в діапазоні від 85 до 165 міліметрів. Він отримав два рухомі світлові елементи і розташовану між ними систему лінз, яка може включати обмежувач діафрагми або елемент, що заломлює. Цікаво, що таку технологію складно назвати принципово новим рішенням – вона не перший рік застосовується різними виробниками, і вже відома користувачам як «перископ».
Apple запатентувала «інноваційну» камеру для iPhone
Проте така система може запропонувати хороший баланс між цифровим та розширеним цифровим масштабуванням. Не виключено, що майбутні моделі iPhone будуть оснащуватися такими модулями – в патенті також зазначено, що подібний об’єктив може використовуватися в планшетах і ноутбуках. Коли Apple представить перший пристрій з камерою нового типу, поки не відомо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас