Новий Toyota Highlander виходить на ринок (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Toyota Highlander виходить на ринок (фото)

Технології&Авто
8138
Toyota Motor випустила гібридну версію свого популярного позашляховика Highlander, найбільшого позашляховика серед всіх моделей. Новий Highlander поповнив великий асортимент європейських позашляховиків Toyota крім RAV4, C-HR і наступного Yaris Cross.
7-місний гібрид Highlander Hybrid, створений на базі платформи Toyota TNGA-K, поєднує в собі велику місткість і низький рівень викидів. Повнопривідний гібридний двигун нового позашляховика Highlander дозволяє йому розвивати потужність 248 к.с. Гібридна система з автоматичною підзарядкою в Highlander Hybrid SUV дозволяє розвивати крейсерську швидкість на електриці до 125 км/год. Гібридна трансмісія забезпечує ефективне середнє споживання від 7,0 л/100 км (змішаний цикл WLTP) і викиди CO 2 від 158 до 160 г/км, що дуже мало для цієї категорії. Новий Highlander Hybrid має краще співвідношення потужність/викиди в сегменті серед моделей без PHEV.
У Highlander використаний весь досвід Toyota в області гібридних силових агрегатів. Унікальне ноу-хау, засноване на 23-річному досвіді використання цієї технології, більше 16 мільйонів проданих гібридів по всьому світу, 9 гібридних моделей в цій лінійці і самозарядні гібридні силові агрегати 4-го покоління, що забезпечують до 80% часу водіння без викидів. Лідерство Toyota в області гібридизації особливо очевидно на ринку позашляховиків: в Західній Європі 91% проданих RAV4 — це гібриди, як і 98% Toyota C-HR, 95% наступних кросоверів Yaris Crosses, згідно з прогнозами, і 100% New Highlanders. Останній доступний тільки як гібрид.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас