Renault поповнить авторинок новими моделями (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault поповнить авторинок новими моделями (фото)

1737
В рамках презентації нової стратегії Renaulution анонсували нові електромобілі Renault Groupe.
До 2025 року французька марка представить сім електричних моделей, готують свої електрокари і бренди, що входять до групи Рено.
Однією з електричних моделей стане відроджений Renault 5. Хетчбек випускали з 1972 по 1996 рік і він був попередником моделі Clio.
За словами генерального директора групи Renault Луки де Мео, новий Renault 5 буде доступним електромобілем. У дизайні концепт-кара можна помітити риси першого Renault 5, а серійна модель не буде сильно відрізнятися від нього.
Renault поповнить авторинок новими моделями (фото)
Анонсували повернення в образі електрокара і ще однієї історичної моделі – Renault 4. Також заявлено, що бренд Alpine вже в найближчі роки стане повністю електричним і приступить до створення кросовера спільно з Lotus. Заплановано й спортивні електрокари.
Renault поповнить авторинок новими моделями (фото)
Крім того, створено окремий бренд Mobilize, який запропонує не тільки сучасні екологічно чисті транспортні засоби, а й нові послуги для автомобілістів і бізнесу. Величезну увагу приділять каршерингу і спеціально для нього розроблений оригінальний електрокар EZ-1.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас