LinkedIn опублікував топ найбільш затребуваних професій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LinkedIn опублікував топ найбільш затребуваних професій

Особисті фінанси
2795
LinkedIn випустив щорічний звіт про найбільш затребувані вакансії серед розміщених в сервісі.
У порівнянні з минулими роками, коли найбільш затребуваними були співробітники в сфері технологій, в цьому звіті спостерігається сплеск найму медичних працівників, працівників у сфері електронної комерції, експертів з інклюзії та багатьох інших.
1. Співробітники електронної комерції. Оскільки в цьому році багато магазинів змушені були створювати відділи доставок, роздрібні торговці і логістичні компанії найняли тисячі співробітників електронної комерції, щоб допомогти доставити товари покупцям.
Найкращі посади: фахівець з виконання замовлень, водій служби доставки.
Діапазон зарплати: від $42 000 до $56 000.
2. Експерти з кредитів та іпотеки. Поєднання історично низьких процентних ставок і розгортання позик за програмою захисту зарплати змусило кредитних експертів цьогоріч бути зайнятими.
Найкращі посади: кредитний координатор, консультант з іпотеки, андеррайтер.
Середня зарплата: від $43 700 до $60 000.
3. Допоміжний медичний персонал. Пандемія коронавірусу викликала раптову і стійку потребу в лікарях і медсестрах, але вона також створила попит на людей, які підтримують фахівців у сфері охорони здоров’я.
Найкращі посади: фахівець з прийому, медичний тренер.
Середня зарплата: від $65 300 до $106 000.
4. Фахівці з розвитку бізнесу та продажів. Бізнес був змушений швидко адаптуватися до нестабільного світу і економіці. У той час як деякі робочі місця були втрачені, були додані інші, які могли б поліпшити чистий прибуток і допомогти бізнесу впоратися з пандемією. Наймання на ці посади зросла більш ніж на 45% з 2020 по 2019 рік.
Найкращі посади: консультанти з продажу, помічник з продажу, радник зі стратегічних питань.
Середня зарплата: від $43 300 до $105 000.
5. Експерти інклюзії. Протести, викликані розстрілом Джорджа Флойда і Бреонни Тейлор за участю поліції, змусили організації по всьому світу рахуватися з системним расизмом і відсутністю різноманітності на керівних постах. Великі і маленькі компанії зверталися до експертів з різноманітності, які могли б допомогти їм внести нові голоси в свої організації. Наймання на ці посади з 2019 року збільшилося більш ніж на 90%.
Найкращі посади: координатор з різноманітності, помічник по інклюзії, співробітник з різноманітності.
Середня зарплата: від $72 900 до $97 000.
6. Професіонали цифрового маркетингу. Люди, які застрягли вдома через пандемію, прийшли в соціальні мережі за розвагами, а компанії прагнули показати свої продукти і послуги на цих платформах.
Найкращі посади: менеджер соціальних мереж, фахівець з пошукової оптимізації.
Середня зарплата: від $48 000 до $96 000.
7. Медсестри. Медсестри – це основа системи охорони здоров’я, і ​​вони явно затребувані, оскільки світ повертається з найпохмуріших днів пандемії. Однак ці ролі є не тільки в лікарнях. Організації шукають медсестер для роботи в установах тривалого догляду, школах, центрах невідкладної допомоги і подібних установах.
Найкращі посади: шкільна медсестра, сертифікований помічник медсестри, менеджер медсестер;
Середня зарплата: від $73 000 до $111 000.
8. Фахівці в галузі освіти. Небагатьом системам в 2020 році було поставлено більше завдань, ніж школам і університетам, яким довелося швидко переосмислити механізми роботи і навчання.
Найкращі посади: помічник вчителя, консультант з освіти.
Середня зарплата: від $46 500 до $63 200.
9. Творці цифрового контенту. У міру того, як світ виявився ізольованим, багато хто звернувся до інтернету в пошуках розваг і зв’язку – і незліченні стрімінгові і соціальні платформи активізувалися, щоб задовольнити попит.
Найкращі посади: подкастер, блогер, ютубер.
Середня зарплата: від $46 000 до $62 400
10. Персональні та професійні тренери. Події 2020 року змусили багатьох людей переоцінити напрямок своєї кар’єри, життя і багато іншого. Багато хто звернувся до людей, які могли допомогти їм намітити новий курс для себе або свого бізнесу.
Найкращі посади: лайф-коуч, кар’єрний координатор, бізнес-тренер.
Середня зарплата: від $44 300 до $50 000.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас