LG представила смартфон-слайдер з розсувним екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG представила смартфон-слайдер з розсувним екраном

Технології&Авто
672
LG продовжує дражнити громадськість незвичайним смартфоном у форм-факторі слайдера з розсувним екраном. В рамках CES 2021 південнокорейський гігант опублікував черговий тизер-ролик, що демонструє роботу механізму. Останній забезпечує можливість розсунути корпус, в результаті чого екран витягується і збільшується в розмірах.
Технологія, яку виробник називає “унікальним екраном зі змінним розміром”, дозволяє створити компактний телефон, здатний за потреби збільшуватися в розмірах і набувати форми планшета.
Ідея такого смартфона насправді далеко не нова. TCL показувала робочий прототип смартфона в такому ж форм-факторі ще на початку року, але до серії він не дійшов. В кінці 2020 року прототип розсувного смартфона показувала також Oppo.
Водночас сама по собі концепція, безумовно, інтригує, і буде цікаво подивитися на реалізацію LG, враховуючи багатий досвід виробника в галузі гнучких екранів. Нагадаємо, дисплейний підрозділ вже давно розробляє найрізноманітніші типи гнучких дисплеїв, включаючи ті, що можна розтягувати.
Минулого року LG випустила дизайнерський смартфон Velvet, а також запустила нову серію з експериментальним дизайном Explorer Project, яку відкрила незвичайна модель LG Wing (на фото) — в забутому форм-факторі «ротатора» з додатковим екраном. Анонс LG rollable очікується в березні 2021 року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас