Фактори, які привертають увагу податківців до бізнесу - ДПС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фактори, які привертають увагу податківців до бізнесу - ДПС

Казна та Політика
14063
Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко та представники Асоціації платників податків України під час онлайн зустрічі обговорили підсумки співпраці у 2020 році, новації податкового законодавства та окреслили плани подальшої взаємодії на наступний рік.
Про це повідомляє пресслужба ДПС.
«ДПС бачить всі резерви для належного забезпечення надходжень платежів до бюджету у наступному році. Наша увага буде сконцентрована на тих, хто не сплачує податки або веде агресивну податкову політику по відношенню до держави. Саме тому у податковій значно посилено аналітичну складову для ефективного контролю за ризиковими операціями», – зазначив Олексій Любченко.
Також зазначається, що ДПС здійснює всі заходи для створення належних умов для розвитку сумлінного бізнесу та захисту його від нечесної конкуренції з тіньовим, а також запровадження максимальної кількості послуг, затребуваних бізнесом.
Разом з тим ДПС працює над модернізацією системи податкового комплаєнсу, яка має створити умови для мінімізації ризиків несплати податків, допоможе платникам уникнути найбільш поширених помилок у майбутньому, максимально спростить подання звітності та сплату податків.
Це дозволить вивести відносини податкової служби з платниками податків на новий рівень, який ґрунтується на довірі та партнерстві.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас