Samsung анонсувала штучну людину Neon (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсувала штучну людину Neon (відео)

Технології&Авто
1215
На виставці CES 2020 Samsung анонсувала продукт під назвою Neon, який південнокорейський виробник охрестив «штучною людиною». Samsung заявляє, що це «віртуальна істота, створена за допомогою обчислень, яка має такий вигляд і поведінку, як ми».
Компанія спочатку заявила, що Neon можуть використовуватися в фінансовій сфері, охороні здоров’я, роздрібній торгівлі та телебаченні. Однак пізніше Samsung оголосила, що вона стала партнером південнокорейської фінансової компанії Shinhan Bank, щоб зробити Neon особистим фінансовим консультантом і касиром для клієнтів.
Відеоролик демонструє великий екран Neon Frame, який встановлений в інноваційному центрі Shinhan Bank. Neon Frame оснащений великим екраном роздільною здатністю 4K, камерою, високоякісними динаміками і мікрофонами, а також сканером відбитків пальців, пропонуючи клієнтам банківські послуги нового покоління. Пристрій також може бути оснащений додатковими функціями і заходами безпеки, такими як зчитувачі карт, термінали для безконтактних платежів тощо.
За матеріалами:
Курс України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас