Amazon буде шити недорогі футболки за мірками покупця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon буде шити недорогі футболки за мірками покупця

Фондовий ринок
1112
Компанія Amazon запустила сервіс Made for You, який обіцяє покупцеві шити футболки вартістю $25 точно за його розміром. Поки що сервіс працює для клієнтів з США.
Користувач вказує в додатку свій зріст, вагу і опис статури і завантажує дві фотографії, після чого Amazon створює його віртуального двійника, щоб покупець міг побачити, як буде сидіти на ньому футболка. Крім того, є можливість вибрати колір, довжину футболки, форму вирізу, довгий або короткий рукав. Клієнту обіцяють, що замовлення буде готове через п’ять днів.
Компанія сподівається, що нова програма допоможе вирішити найбільш поширену проблему в онлайн-покупках – як правильно підібрати одяг, не приміряючи його. Якщо ця невелика програма спрацює вдало, то Amazon розширить її на інший одяг. І такий сервіс стане однією з великих переваг компанії перед конкурентами.
Однак цей квест не обходиться без проблем, зазначає оглядач моди Марк Бейн на сайті qz.com. Виробництво у великих обсягах одягу за індивідуальним замовленням – непросте завдання. Великий японський рітейлер Zozo, який пропонував клієнтам індивідуальне пошиття футболок і джинсів, в цьому році завершив свою міжнародну програму.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас