10% мешканців Великої Британії мають біткоїни (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10% мешканців Великої Британії мають біткоїни (дослідження)

Світ
1303
Компанії Opinium та AltFi провели у Великій Британії опитування стосовного того, наскільки популярні криптовалюти у країні.
Як виявилось, через пандемію COVID-19 суттєво змінились пріоритети для інвестицій у британців. Більшість з опитуваних зазначали, що вони надавали перевагу цифровим інвестиціям, аніж фізичним.
З 2 000 людей, що брали участь в опитуванні, 200 (тобто 10%) конкретизували, що вони мають у своїх активах саме криптовалюту.
У порівнянні з минулим роком кількість крпитохолдерів збільшилась майже вдвічі — з 5,3% до 10%.
Також дослідження AltFi показало, що такі платформи як Revolut та Freetrade мали особливий попит серед нових інвесторів. Також були популярними Google Pay та Apple Pay — 28% власників криптовалюти регулярно використовували один з цих сервісів.
Крім того, 25% респондентів з Лондону зазначили, що вони вже мають біткоїн чи будь-яку іншу криптовалюту. А ось зовсім непопулярними криптовалюти є у містечку Плімут — тут лише є один власник цифрових активів.
Варто зазначити, що дослідження підтвердило стереотип того, що криптовалюти є популярними саме серед молоді — майже 20% опитуваних віком від 18 до 34 років вже мають токени. А ось серед людей, яким вже 55 років і більше, є лише 1%, що цыкавиться новими технологіями та блокчейном.
За матеріалами:
Na chasi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас