Bolt закрив раунд інвестицій на 150 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bolt закрив раунд інвестицій на 150 млн євро

Фондовий ринок
495
Компанія Bolt провела найбільший раунд фінансування за час свого існування і привернула 150 млн євро інвестицій.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Основним інвестором виступила компанія D1 Capital Partners за участю Darsana Capital Partners. Залучені кошти Bolt витратить на підвищення якості і безпеки сервісів таксі, самокатів, а також доставки їжі в Європі і Африці.
В 2021 році Bolt планує впровадити нові функції, спрямовані на підвищення безпеки своїх сервісів. Наприклад, автоматичний моніторинг поїздки з використанням штучного інтелекту для прогнозування і запобігання можливих випадків на дорозі.
«Ми плануємо реалізувати ще більш інноваційні рішення, такі як верифікація особи водія та автоматичний моніторинг поїздки за допомогою штучного інтелекту», – зазначив співзасновник і генеральний директор компанії Bolt Маркус Вілліг.
У компанії підкреслили, що з метою підвищення безпеки поїздок вже додали кнопку SOS в додатку Bolt. Поки функція доступна тільки користувачам сервісу в Африці, її можуть використовувати як водії, так і пасажири сервісу.
У Bolt відзначили, що попри пандемію коронавірусу компанії вдалося збільшити кількість користувачів майже вдвічі. У 2020 році сервіс Bolt з’явився в 200 містах 40 країн світу. Кількість його користувачів сягнула 50 мільйонів.
Зараз сервіс Bolt функціонує в 10 містах України. У 2020 році сервіс з’явився в Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Івано-Франківську та Вінниці.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас