Кабмін продовжив обмеження на в'їзд іноземців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін продовжив обмеження на в'їзд іноземців

Казна та Політика
818
Кабінет міністрів України продовжив обмеження на в’їзд іноземців. Серед вимог – наявність страхового поліса.
Про це йдеться в постанові Кабміну №1236 про встановлення карантину в Україні.
Для перетину українського державного кордону іноземцями та особами без громадянства необхідний поліс страхування, виданий страховою компанією, зареєстрованою в Україні.
Дозволено в’їзд за наявності поліса від іноземної страхової компанії, яка має представництво на території України або договірні відносини зі страховою компанією – партнером на території України.
  • Поліс повинен покривати витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, і обсервації.
  • Страховка має діяти весь термін перебування в Україні.

Довідка Finance.ua:

  • Глава МЗС повідомив, чи загрожує локдаун відпочинку українців за кордоном: закривати аеропорти в разі введення локдауну в Україні недоцільно. Це також стосується заборони на в’їзд іноземців в Україну, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. “Навесні вірусу в країні ще не було, і завдання було в тому, щоб перекрити канали його можливого потрапляння на територію України. Тоді мало сенс закриття аеропортів і заборона на в’їзд іноземців. Зараз ситуація відрізняється. Вірус вже є всередині країни, як і у всіх інших країнах. Встановлювати заборону на в’їзд вважаю недоречним, і під час дискусій про локдаун буду відстоювати цю позицію”, – заявив міністр.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас