Скільки коштують ПЛР-тести в лабораторіях Києва (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштують ПЛР-тести в лабораторіях Києва (інфографіка)

Особисті фінанси
4048
Ринок лабораторного тестування став одним з найбільш зростаючих в Україні та світі в 2020 році через пандемію COVID-19. Компанія Pro-Consulting проаналізувала ціни на основні способи такого тестування в великих містах України, почавши з Києва.
Так, вартість ПЛР-тесту на ринку приватних лабораторних послуг Києва – в діапазоні від 700 до 1900 гривень за тест, результату якого потрібно чекати до 2 днів.
Скільки коштують ПЛР-тести в лабораторіях Києва (інфографіка)
Лише третина лабораторій пропонує пройти тестування в прискореному порядку (до 12 або до 18 годин), але і націнки за терміновість істотно відрізняються. Велика амплітуда цін і за вартістю експрес-тестування, і тестування на наявність антитіл – в залежності від типів і терміновості отримання результатів.
Нагадаємо, нещодавно ЗМІ писали про те, що в Україні ціни на “коронавірусні” тести завищені в десятки разів.

Довідка Finance.ua:

  • Столичний мер Віталій Кличко пояснив, чому неможливо провести масове тестування на COVID-19: лабораторії не встигнуть за короткий час обробити дуже велику кількість тестів.
  • В Україні щодня фіксують 12-14 тисяч нових випадків інфікування коронавірусом. Пропонуємо подивитися на досвід боротьби з COVID-19 сусідніх з Україною країн.
  • З Фонду боротьби з COVID в Україні вже витратили 41 млрд грн, щоправда, не вся сума пішла безпосередньо на охорону здоров’я. На що пішли ці кошти – читайте за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас