Яких фахівців шукають в Україні цієї осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яких фахівців шукають в Україні цієї осені

Особисті фінанси
5940
Онлайн-сервіс замовлення послуг Kabanchik.ua проаналізував, яких фахівців в Україні шукають в мережі цієї осені і скільки готові платити за їхні послуги.
ТОП затребуваних фахівців
  • З вересня по листопад на послуги репетиторів було створено 3 тис. замовлень, що на 33% більше, ніж за аналогічний період минулого року, і на 90% більше, ніж за останні два місяці літа.
  • Часто шукали і автоінструкторів. У порівнянні з минулим роком їх затребуваність зросла на 45%. Це пояснюється тим, що багато українців побоюються введення восени жорсткого карантину і обмеження роботи громадського транспорту, тому вчаться водити машину заздалегідь.
  • Попит на онлайн-викладачів зі шкільних предметів зріс на 34%. В основному їх шукають для підготовки до ЗНО, а також щоб допомогти учням підтягнути знання з однієї з основних шкільних дисциплін. Незважаючи на популярність, середній чек в категорії просів на 33% – 660 грн.
  • Восени на майстрів з ремонту побутової техніки було 15 тис. замовлень. Це на 13% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Середній чек зріс на 17% – 440 грн. Найчастіше фахівців наймали щоб відремонтувати бойлери, холодильники, пилососи, пральні і посудомийні машини. Загалом на послуги майстрів з ремонту побутової техніки за перші два місяці осені українці витратили майже 7 млн ​​грн.
  • Більше роботи і у фахівців з меблів. Попит на ремонт, складання, перетяжку, виготовлення і реставрацію меблів зріс на 23%. Незважаючи на ажіотаж, середній чек за послуги не змінився – 1220 грн.
  • Попит на будівельні послуги в порівнянні з минулим роком зріс на 10%, але середній чек залишився на рівні минулого року – 4700 грн.
  • “Домашній майстер”. У цій категорії найбільш затребувані послуги сантехніків, електриків і “чоловіків на годину” – майстрів з виконання дрібних домашніх робіт: встановити полку, зібрати диван або повісити жалюзі. Таких фахівців наймають, щоб делегувати рутинні завдання по дому і заощадити час для сім’ї та друзів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас