У додатку monobank з'явилася нова функція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У додатку monobank з'явилася нова функція

Фінтех і Картки
17269
У додатку monobank з’явилася нова функція – можливість змінити CVV2-код, який нанесений на звороті карти, на свій власний.
Про це розповів співзасновник monobank Олег Гороховський
Навіщо це: CVV2-код використовується для платежів в інтернеті. І, на відміну від номера і терміну дії карти, більшість сервісів його не запам’ятовують. Тому код потрібно або завчити, або тримати картку весь час під рукою, щоб в потрібний момент його подивитися.
За словами Гороховського, власний CVV2-код може бути дуже зручним.
“Я, наприклад, весь час його забуваю. Нарешті я можу встановити собі CVV2-код “111” і спати спокійно. І ми бачимо, що тема CVV2 дуже затребувана. Наприклад, динамічний CVV2 (код змінюється щогодини) увімкнули 320 000 клієнтів”, – пояснив він у коментарі AIN.UA.
Код повинен бути неповторним, і, як зазначив Гороховський, більшість найпростіших комбінацій на кшталт «111», «777» і «999» вже зайняті. Тому доведеться придумати більш мудрований код.
Як поміняти CVV2 в додатку:
  • для цього потрібно оновити додаток monobank на смартфоні. Якщо оновлення не приходить, потрібно спершу вилогінитися і зайти заново;
  • після цього зайдіть в пункт меню “Налаштування безпеки” — “Налаштування CVV2” — “Власний CVV2”. Після чого потрібно просто підібрати вільну комбінацію;
  • після зміни CVV2 старий код, надрукований на картці, припинить діяти, а новий не буде відображатися ніде в додатку. Тому якщо ви його забудете, відновити його буде неможливо. З доступних опцій – повернути стандартний CVV2 таак само в налаштуваннях або встановити динамічний CVV2.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас