Топ-3 онлайн-інструментів для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-3 онлайн-інструментів для бізнесу

Особисті фінанси
428
В умовах карантину особливо корисні онлайн-сервіси. Керівник відділу маркетингу Art Zvit Pro Ірина Сокур розповіла на конференції FinRetail2020, які три речі зможуть полегшити життя українського бізнесу.
Art Zvit Pro. Допомагає в інформуванні та поданні звітності в державні контролюючі органи, фонд соціального страхування, Нацбанк України, МЕРТ.
«З 1 серпня 2020 року у нас введено РРО і потрібно реєструвати електронні чеки. Ми відреагували на цю зміну в законодавстві і впровадили кілька рішень. Наприклад, модуль РРО, який орієнтований на малий і середній бізнес з великою кількістю кас», – зазначає Ірина Сокур.
За її словами, ліцензія Art Zvit Pro дозволяє реєструвати в програмі електронні чеки та фіскалізувати в ДПС України, а також передавати чеки покупцям в електронному вигляді або роздрукувати.
Великий бізнес має можливість реєструвати електронні чеки безпосередньо з облікової системи.
Каси працюють в обох варіантах – і офлайн, і онлайн. Першу в Україні валютообмінну касу з програмним РРО запустила фінансова компанія Leogaming Pay. Вона працювала під брендом Leo Transfer.
Masterkey. В умовах пандемії і глобальної діджиталізації багато підприємств використовують кваліфікований електронний підпис (КЕП).
«Наша компанія працює з 2007 року на ринку, має понад 70 представництв на території України. З моменту запуску Masterkey сформувала понад 1,5 млн сертифікатів КЕП», – ділиться Ірина Сокур.
Masterkey формує КЕП на захищених носіях (токенах) або на файлових носіях. Деякі компанії забезпечують електронним підписом всіх співробітників. Зокрема, банки, ІТ-компанії, оператори зв’язку, ритейл і аптеки.
Аrt Office. На сьогоднішній день більшість компаній перейшли на електронний документообіг – ЕДО. Аrt Office дозволяє компаніям організувати обмін електронними документами через веб-систему.
Компанії мають кілька варіантів системи ЕДО:
  • хмарний сервіс «Мій Аrt Office», який дає повноцінний функціонал для обміну документами з контрагентами або налаштування внутрішнього документообігу в компанії, наприклад, є можливість створювати накази, розпорядження та інше і підписувати їх;
  • для корпоративних клієнтів сервіс розміщується в бізнес-інфраструктурі компанії і кастомізується під її процеси.
Особлива функція Аrt Office – онлайн-опитування. Цією функцією частіше користуються співвласники ОСББ. Але також є компанії, які проводять опитування співробітників за допомогою КЕП. Перевага в тому, що опитуваний може проголосувати і прикріпити до своєї відповіді електронний підпис. Таке голосування вже стає легітимним.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас