Найдорожчі міста світу: на 1 місці три (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожчі міста світу: на 1 місці три (інфографіка)

Особисті фінанси
22297
У французькій столиці найвища вартість життя в світі. Гонконг і Цюріх також займають перше місце в огляді, в якому порівнюються ціни майже на 140 товарів і послуг в 133 містах по всьому світу.
Про це сказано в рейтингу аналітичного підрозділу The Economist – Economist Intelligence Unit.
Ці два європейські міста витіснили з першого місця Сінгапур і Осаку, піднявшись з п’ятого місця, яке вони ділили раніше.
Столиця України розташувалася на 101 місці, опустившись на 15 позицій.
Найдорожчі міста світу: на 1 місці три (інфографіка)
Рейтинг найдорожчих міст:
  • 1 місце – Гонконг, Париж і Цюріх;
  • Сінгапур;
  • Осака і Тель-Авів;
  • Нью-Йорк, Женева;
  • Лос-Анджелес і Копенгаген.
Нагадаємо, за версією рейтингу “Mercer 2020“https://news.finance.ua/ru/news/-/472341/samye-dorogie-goroda-dlya-emigrantov, найдорожчі міста для емігрантів: Гонконг (спеціальний адміністративний район Китаю); Ашгабат (Туркменістан); Токіо (Японія); Цюріх (Швейцарія); Сінгапур (Сінгапур). Фактори, що враховуються: коливання курсів валют, інфляція, витрати на товари та послуги, нестабільність цін на житло та інші.

Довідка Finance.ua

  • В 2018 році Сінгапур посідав перше місце в списку найдорожчих міст світу, який складається Economist Intelligence Unit (EIU. До топ-10 найдорожчих міст світу тоді входили Гонконг, Осло, Сеул, Женева, Копенгаген, Тель-Авів і Сідней.
  • В 2019 році експерти називали найдорожчі міста світу. Тоді найдорожчим для проживання містом був названий Гонконг. На другому місці – Ванкувер (Канада), а замикав трійку лідерів Сідней (Австралія). Далі в переліку йшли Melbourne (Australia), Санта-Круз (Каліфорнія, США), Сан-Хосе (Каліфорнія, США), Лос-Анджелес (Каліфорнія, США), Тауранга і Окленд (Нова Зеландія), а також Сан-Франциско (Каліфорнія, США).
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас