ТОП-10 найпопулярніших вживаних авто жовтня (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-10 найпопулярніших вживаних авто жовтня (інфографіка)

Особисті фінанси
1290
Сервіс Auto.ria склав підбірку найпопулярніших легковиків жовтня. Це реальна картина того, чим живе український вторинний авторинок.
Аналітика виведена на основі даних про 80 903 операції з купівлі-продажу легкових автомобілів, які, за інформацією ГСЦ МВС, відбулися у жовтні 2020 року.
У рейтингу моделей вкотре все стабільно, переміщень у порівнянні з попереднім місяцем чи не найменше за увесь рік. Важливе уточнення: позицію окремих авто у списку не варто вважати прямою порадою до купівлі. Зокрема, «Ланос», кілька «ВАЗів» та деякі подібні варіанти, продажі яких свого часу форсували штучним обмеженням імпорту авто з пробігом, опинились на досить високих позиціях саме завдяки такій не надто чесній «підтримці». І, звісно, через низьку ціну.
ТОП-10 найпопулярніших вживаних авто жовтня (інфографіка)
За типом пального переважали бензинові версії (47%), машин з ГБО було 26,2%, дизельних – 25,3%. Частка легковиків з гібридними силовими установками сягнула лише 0,6%, електромобілів – 0,7%.
ТОП-10 найпопулярніших вживаних авто жовтня (інфографіка)
Ще менше було машин, які працюють виключно на газовому пальному: 0,2%. Проте про них варто згадати окремо: у попередні місяці на «вторинці» таких було одиниці, у жовтні — вже понад 200. Ще більше їх серед імпортованих авто. Тобто, хоч у відсотках частка «чисто газових» легковиків незначна, проте вони стають дедалі більш помітними, як окремий підвид.

Власне авто, таксі чи каршеринг – що вигідніше

Непогано йшли торги минулого місяця і у преміум-сегменті: куплено 19 Bentley, 13 Maserati, 6 Aston Martin, 5 Rolls-Royce, 2 Lamborghini та один Fisker. І це не беручи до уваги спецверсії певних моделей, які через специфіку їх запису до реєстрів МВС неможливо відокремити від «стандартних» машин.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас