Tesla випустила власну текілу (ціна, фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla випустила власну текілу (ціна, фото)

Світ
1144
Генеральний директор Tesla Ілон Маск виконав свою обіцянку продати Tesla Tequila – через два роки після того, як він опублікував у Твіттері тизер. Пляшки з 250 доларів за штуку швидко зникли з віртуальної полиці.
Про це повідомляє Reuters.
На фотографіях була зображена вишукана пляшка у формі блискавки.
Маск виклав у Твіттері ідею Teslaquila в 2018 році, що багато його прихильники вважали за жарт. Спроби Маска зареєструвати цей напій в жовтні того ж року засудили мексиканські виробники текіли.
Tesla випустила власну текілу (ціна, фото)
Скріншот: Reuters
Згідно з інформацією на веб-сайті Tesla, смак напою характеризується нотками «сухих фруктів з легким ванільним ароматом і збалансованим післясмаком кориці і перцю». Скляна пляшка виготовлена ​​вручну в формі блискавки.
На веб-сайті зазначається, що продукт випущений виробником текіли Nosotros і продається на Speakeasy Co, платформі електронної комерції, що базується в Каліфорнії.
Пляшок з 40-градусним напоєм вже немає в онлайн-магазині автовиробника. Доставка можлива в кінці 2020 року.

Довідка Finance.ua:

  • Мільярдер з Кремнієвої долини – не новачок в обмежених разових продажах незвичайних товарів. На початку 2018 року він продав вогнемети по 500 доларів за штуку, зібравши 10 мільйонів доларів для свого проекту зі створення високошвидкісних тунелів The Boring Company.
  • Раніше Маск також продав 50 тисяч головних уборів Boring Company.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас