Harley-Davidson випустив електричний велосипед (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson випустив електричний велосипед (фото)

Технології&Авто
690
У Harley-Davidson переконані, що за електричним транспортом майбутнє. Оскільки електричний мотоцикл LiveWire можуть дозволити собі далеко не всі бажаючі, виробник мотоциклів з Мілуокі заснував дочірню компанію, яка буде випускати електричні велосипеди.
“Простір електричних велосипедів перебуває в авангарді глобальної революції мобільності. Створення Serial 1 дозволяє Harley-Davidson грати ключову роль в цій революції і забезпечити неперевершений досвід їзди, що грунтується на свободі і пригодах”, – йдеться в пресрелізі нового виробника.
Serial 1 від Cycle Company демонструється як концепт, хоча він повністю готовий до роботи. Однак в Harley-Davidson вирішили створити інтригу і будуть розкривати деталі про двоколісник поступово. Спочатку показали серію фотографій і назвали кілька технічних подробиць, а детальні характеристики і ціни обіцяють оголосити 16 листопада. Поставки на ринок Північної Америки почнуться навесні 2021 року.
Електричний велосипед створений в стилі першого байка Вільяма С. Харлі і Артура Девідсона 1903 року. Чорна рама з коричневим сидінням, білі шини і поліровані пружини створюють безпомилково впізнаваний ретро-стиль Harley-Davidson.
Виробник повідомляє, що електричний мотор велосипеда встановлений в центрі рами – поруч з педалями, а акумуляторна батарея вмонтована в раму. Потужність або запас ходу Serial 1 не згадуються.

Цікава деталь, помітна на фото – ремінний привід замість традиційного для велосипедів ланцюга. Ця деталь пов’язує велосипед з електробайком Harley-Davidson LiveWire. Фари і задні ліхтарі інтегровані в раму, маточини коліс мають конструкцію через вісь, а двопоршневі гідравлічні гальма, схоже, є агрегатами Tektro 203-міліметровими просвердленими дисками. Також привертає увагу відсутність “зайвих” деталей – прихованих гальмівних дротів і колісних щитків.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас