Автоексперти назвали найнадійніші б/у автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автоексперти назвали найнадійніші б/у автомобілі

Технології&Авто
2035
Покупка б/у автомобіля – це завжди ризик. Адже новий власник купує не лише транспортний засіб, а й за фактом отримує в спадок всі проблеми, пов’язані з обслуговуванням авто. Автомобільні експерти carVertical опублікували рейтинг найбільш надійних марок уживаних автомобілів, які ламаються рідше за інших.
П’яте місце – Mazda
Виробники цих автомобілів використовують передові технології, які максимально знижують ризик потрапити в ДТП, серйозно травмуватися і пошкодити автомобіль. Разом з тим у власника можуть виникнути проблеми з відмовою ABS і поломками турбін на дизельних двигунах Skyactive D.
Четверте місце – Nissan
Ця компанія концентрується на безпеці. Виробники впроваджують технології огляду на 360 градусів, а також інтелектуальної мобільності. Серед проблем, які все ж можуть виникнути, – відмова теплообмінника АКПП і корозія центральної направляючої шасі.
Третє місце – Volkswagen
Цю марку автомобіля автоексперти вважають досить довговічною. Вони міцні, але згодом власники можуть зіткнутися з тим, що з ладу вийде механічна коробка передач, або ж виникнуть неполадки в системах ABS/ESP.
Друге місце – Hyundai
Головним плюсом цієї марки експерти вважають максимальну безпеку. Адже виробляють машини з надміцної сталі. Слабкі сторони автомобілів – лобові шибки і задній підрамник, який вражає корозія.
Перше місце – KIA
Автомобілі цієї марки оснащені передовими системами безпеки. Однак під час експлуатації власник може зіткнутися з поломкою електропідсилювача керма, проблемами з каталізатором і несправністю стоянкового гальма.
Хочете купити нове авто, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас