Інтернет від Ілона Маска запрацює до кінця цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет від Ілона Маска запрацює до кінця цього року

Фондовий ринок
1001
Компанія SpaceX перебуває в кроці від запуску Starlink – проєкту супутникової мережі нового покоління, в рамках якої компанія Ілона Маска має намір забезпечити широкосмуговим доступом в мережу весь світ. І ось зараз з’явилося ще одне свідчення наближення цієї важливої для космічної індустрії події – SpaceX додала додаток Starlink в каталог магазину Apple App Store.
“24 жовтня SpaceX відправила на орбіту чергову партію з 60 інтернет-супутників Starlink в рамках ювілейної (100-ї) місії з моменту першого успішного запуску Falcon 1 в 2008 році. Саме місія Starlink 14 v1.0 повинна була ознаменувати старт більш широкого тестування мережі Starlink”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що запуск офіційного клієнтського додатка Starlink для iOS – явне свідчення швидкого старту публічного бета-тесту. Додаток призначений для простого і зручного налаштування підключення до мережі Starlink, тестування швидкості і усунення проблем з підключенням. У каталозі Google Play Store додаток Starlink поки що відсутній.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас