Що з'явиться в Україні після "Великого будівництва" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що з'явиться в Україні після "Великого будівництва"

Казна та Політика
2796
В Україні до кінця 2020 року встигнуть побудувати 4 тис. км доріг державного значення, 2 тис. км доріг місцевого значення, по 100 шкіл, садочків та спортивних об’єктів, а також 210 прийомних відділень з новітнім медичним обладнанням.
А наступного року почнеться реставрація українських замків, музеїв і спортивної інфраструктури. Зокрема, в кожному регіоні має з’явитися спортивна арена, яка носитиме ім’я видатного українського чемпіона.
Це передбачає державна програма “Велике будівництво”, заявив президент України Володимир Зеленський під час послання до Верховної Ради.
“Велике будівництво” – це не просто назва чергової державної програми. Ми зшиваємо Україну не тільки ідеями і словами, а й дорогами, і мостами… “Велике будівництво” не закінчиться після місцевих виборів”, – сказав Зеленський.
За його словами, на початку року багато хто не вірив у терміни реалізації програми. Але більшість об’єктів уже готові, а тому Україна вкладається в план до кінця року.
При цьому Зеленський визнав, що деякі з цих об’єктів розпочаті попередньою владою. Втім, на думку президента, це теж перемога, адже будівництво не було закинуто. Для прикладу він привів “Охматдит” і запорізький міст.

Довідка Finance.ua:

  • Згідно з моніторингом реалізації програми «Велике будівництво», яку проводить Міністерство розвитку громад і територій, за два тижні середній відсоток будівельної готовності об’єктів по Україні зріс на 4% і становить 80%.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас