Ecosia інвестувала понад мільйон доларів у дерев’яні платіжні картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ecosia інвестувала понад мільйон доларів у дерев’яні платіжні картки

Фінтех і Картки
416
Німецька пошукова система Ecosia, створена для підтримки екології у світі, інвестувала один мільйон фунтів стерлінгів (1 291 499 доларів) у фінтех-стартап TreeCard. Ecosia стала власницею 20% частки цієї компанії.
Про це повідомляє Finextra.
Німецька компанія підтримала ідею стартапу виготовляти дерев’яні платіжні картки, користувацькі витрати з яких направлятимуться на підтримку різних програм із відновлення лісу.
TreeCard надається разом із мобільним додатком, за допомогою якого користувачі можуть: відслідковувати власні витрати; розділяти рахунки між друзями; відслідковувати, скільки дерев висадили за кошти, які вони витрачали.
Працюючи в мережі Mastercard, TreeCard функціонує як повноцінна дебетова картка із підтримкою безконтактних транзакцій та мобільних платежів.
За словами співзасновника TreeCard Джеймі Кокса, фінтех-стартап хоче залучити як мінімум 100 тисяч користувачів. У компанії зазначають, що саме така кількість клієнтів дасть змогу профінансувати висадку шести мільйонів дерев, а всі доходи від платіжних операцій користувачів TreeCard підуть на проєкти з відновлення лісу у 38 місцях світу. Зараз Ecosia для висадки дерев використовує прибутки, отримані від реклами.
TreeCard запустять в США та в інших європейських країнах упродовж наступного року. Запуск залежить від інтересу до такого платіжного продукту з боку суспільства і кількості підписок, зазначає Джеймі Кокс.
За матеріалами:
Хмарочос
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас