Як працює і чим може допомогти валютний аукціон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як працює і чим може допомогти валютний аукціон

Валюта
467
Валютні запити в інтернеті – одні з найпопулярніших. Найбільш топовий у валютній тематиці запит “курс долара” в середньому на місяць шукають 1,5 млн разів. При цьому в березні, коли ситуація на ринку загострилася, курс валют шукали 3,35 млн разів.
Про це розповів керівник департаменту маркетингу порталу “Мінфін” Станіслав Туголуков на вебінарі FinUpdate: Як заробити на обміні валют.
“Будь-які потрясіння в країні, стресові ситуації в політиці та економіці завжди обертаються інтересом до курсу долара і купівлі валюти взагалі, тому всі не тільки біжать в банки або шукають обмінні пункти, а й шукають в інтернеті інформацію, де продати/купити валюту буде більш вигідно”, – розповів експерт.
Валютні сервіси. Одним із зручних сервісів для взаємодії з валютою є “Валютний аукціон” на порталі “Мінфін”. Це сервіс валютних оголошень, де обмінники або фізособи публікують інформацію про купівлю-продаж валюти. Зараз сервіс налічує більш ніж 150 активних обмінних пунктів, які публікують більше ніж 5000 оголошень щодня.

Валютний аукціон

Чим корисний валютний аукціон 2.0:
  • реалізована карта з визначенням точки геолокації користувача і обмінників із зазначенням конкретного курсу;
  • обов’язкова верифікація всіх обмінних пунктів на наявність ліцензій;
  • банки теж зможуть розміщувати свої курси по кожному відділенню і залучати клієнтів онлайн;
  • особистий кабінет – банкам і обмінникам більше не потрібно публікувати оголошення, їм потрібно просто підтримувати актуальний обмінний курс в конкретному відділенні.

Найкращі картки для валютообміну

Поки що валютний аукціон працює в бета-версії, але вже наступного місяця він буде працювати повноцінно. Крім того, в планах на наступний рік — розробка рейтингової системи банків і обмінних пунктів на основі відгуків, а також можливість резервування валюти в обмінниках або банках.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас