Польська PGNIG перенесла початок розвідки газу в Україні на 2021 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польська PGNIG перенесла початок розвідки газу в Україні на 2021 рік

Енергетика
174
Польська PGNiG перенесла початок розвідки газу в Україні з раніше заявленого третього кварталу 2020 року на першу половину 2021 року, повідомив глава компанії Єжи Квечінскій (Jerzy Kwieciński).
“PGNiG також має намір активніше брати участь у проектах, пов’язаних з видобутком вуглеводнів в Україні. Компанія планує почати розвідку природного газу в цій країні в першій половині 2021 року”, – уточнюється в прес-релізі компанії.
Як повідомлялося, в лютому 2020 року віце-президент ради директорів PGNiG Роберт Перковскі повідомив, що PGNiG має намір приступити до розробки вуглеводнів у Львівській області в третьому кварталі 2020 року.
Раніше, на початку грудня 2019 року польська компанія PGNiG SA і українська група компаній “ЕРУ” підписали угоду про розвідку і видобуток природного газу у Львівській області.
PGNiG – найбільша нафтогазова компанія Польщі, що займається розробкою газових і нафтових родовищ, видобутком, зберіганням і транспортуванням енергоносіїв, а також будівництвом і розвитком нафтогазової транспортної мережі, експортом і імпортом газу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас