Україна ввійшла до топ-30 країн за рівнем розвитку поштових послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна ввійшла до топ-30 країн за рівнем розвитку поштових послуг

Світ
318
Україна посідає 30-те місце зі 170 в рейтингу країн за рівнем розвитку поштових послуг Integrated Index for Postal Development 2020. Рейтинг оприлюднено на сайті Universal Postal Union (UPU, Всесвітній поштовий союз), який його складає.
До топ-30 також увійшли: Швейцарія, Австрія, Німеччина, Нідерланди, Японія, Франція, США, Велика Британія, Канада, Сінгапур, Італія, Бельгія, Польща, Нова Зеландія, Ірландія, Чехія, Австралія, Китай, Росія, Білорусь, Словаччина, Португалія, Корея, Швеція, Естонія, Молдова, Таїланд, Фінляндія, Сербія.
Рейтинг складали, спираючись на критерії оцінки надійності, доступності, релевантності, а також опірності до зовнішніх і внутрішніх шоків поштових компаній.
Як зазначив гендиректор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський на своїй сторінці у Фейсбуці, Україна увійшла до топ-30 рейтингу вперше.
Нагадаємо, 30 млн євро позики, передбачені гарантійною угодою «Логістична мережа (Модернізація і цифровізація «Укрпошти»)» підуть на закупівлю сортувального обладнання та створення трьох сортувальних об’єктів (зокрема, будівництво хабу у Львові) та 22 сортувальних депо загалом та на впровадження систем автоматичного відстежування пересування вантажів.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас