Клієнти ПриватБанку проходитимуть верифікацію в два кліки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти ПриватБанку проходитимуть верифікацію в два кліки

Особисті фінанси
3794
Клієнти державного ПриватБанку можуть проходити обов’язкову верифікацію чи актуалізацію власних даних у два кліки через мобільний застосунок «Дія».
Про це повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, відзначивши, що банк активно підтримує цей проект, який дозволяє разом будувати Україну мрії – країну інноваційних технологій.
«Представлена командою Міністерства цифрової інформації технологія шеринга документів в оновленому додатку «Дія» дозволяє звести верифікацію клієнтів до автоматичної процедури. Будь-який наш клієнт може сформувати та передати банку електронний пакет документів за допомогою цього додатку. Два кліки. Нічого не потрібно нікуди нести», – заявив Петр Крумханзл.
Відтепер для актуалізації даних в ПриватБанку клієнту треба лише відкрити документ у мобільному додатку та перегорнути на бік зі штрихкодом.
Після того, як менеджер банку сканує відповідний код, «Дія» автоматично запитує дозвіл та формує цифрову копію документа з електронним підписом та передає її банку.
Також клієнти ПриватБанку відсьогодні можуть пред’являти цифровий паспорт замість оригіналу. Співробітник банку верифікує документ з мобільного застосунку через QR-код.

Довідка Finance.ua:

  • П’ятого жовтня на Diia Summit міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентував Дія 2.0 – оновлену версію застосунку держави у смартфоні.

Що таке додаток Дія та як ним користуватися 📱

За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас