Zoom для Android отримав нові функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Zoom для Android отримав нові функції

Технології&Авто
1025
Додаток для відеоконференцій Zoom цьогоріч отримав нечувану популярність на тлі пандемії коронавірусу. Платформа повсякчас обростає новими функціями. Цього тижня Zoom оновила фірмовий додаток для Android, який отримав кілька нових можливостей.
В першу чергу слід відзначити підтримку віртуального фону, яка дозволяє приховати обстановку, в якій перебуває користувач, і замінити її на красивий пейзаж або будь-яке інше зображення. Крім того, Zoom для Android тепер підтримує спільне використання звуку з пристрою, на додачу до спільного використання екрана. Також в додатку було виправлено деякі помилки і підвищено продуктивність.
Однак є і погані новини. Пристрої на Chrome OS більше не підтримуються додатком Zoom для Android. Не ясно, чому компанія вирішила піти на такий крок, адже веб-версія популярного відеоконференцсервісу істотно поступається додатку за зручністю використання і можливостями. Однак є надія, що це всього лише помилка, і Zoom дозволить в майбутньому користуватися фірмовим додатком на пристроях Chromebook.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас