BMW офіційно представила M3 та M4 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW офіційно представила M3 та M4 (фото)

Технології&Авто
1421
Компанія BMW офіційно розкрила нові спорткари M3 та M4, а також їх радикальні версії Competition.
Седан і купе M Competition оснащуються 510-сильним турбомотором, що раніше дебютував на спортивних кросоверах X3 M та X4 M, однак в даному випадку крутний момент збільшений з 600 до 650 Нм. Мотор працює в парі з 8-швидкісним “автоматом” M Steptronic з функцією Drivelogic з ручним режимом – такий агрегат можна зустріти у седана M5. Також від старшої моделі новинкам дісталась система повного приводу M xDrive з активним заднім диференціалом і можливістю відключення передньої осі.
Прискорення від 0 до 100 км/год у обох спорткарів займає 3,9 секунди, а максимальна швидкість обмежена позначкою 250 км/год. Опційний пакет M Driver’s збільшує її до 290 км/год.
Заводські налаштування режимів роботи мають три позиції: стандартний 4WD, трековий 4WD Sport з акцентом на задні колеса та класичний 2WD, з відключенням системи стабілізації. Дрифтовий режим M Dynamic Mode обидва спорткари мають за замовчуванням.
BMW офіційно представила M3 та M4 (фото)
У списку опцій:
  • пакет M Drive Professional, що поєднує просунутий трекшн-контроль і телеметричну систему;
  • пакет для зниження ваги M Race Track, в який входять карбон-керамічні гальма, полегшені легкосплавні диски і ковшоподібні сидіння M Carbon з інтегрованими підголівниками;
  • лазерні фари замість стандартних світлодіодних;
  • безкоштовний сталевий дах з люком, замість аналогічної панелі, виконаної з армованого вуглеволокном пластику.
BMW офіційно представила M3 та M4 (фото)
Характеристики базових M3 та M4 не оприлюднені, однак за попередніми данними, потужність мотору для них становитиме 480 сил.
Седан і купе надійдуть у продаж в Європі у березні наступного року. В Україні баварські новинки очікуються з невеличким запізненням. Ціни будуть оголошені ближче до старту продажів.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас