Hyundai показала оновлений i30 N — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai показала оновлений i30 N

Технології&Авто
1245
Півроку знадобилось спортивному підрозділу Hyundai для релізу гарячої версії нового хетчбека i30. Компактний спорткар, що мітить у суперники Golf GTI, отримав більше потужності та “гостроти відчуттів”.
Тизерні зображення новинки демонструють більш агресивні бампери, нову решітку, більший дифузор з парою великих випускних патрубків, нові світлодіодні фари і задні ліхтарі, а також нові 19-дюймові легкосплавні диски Hyundai i30 N. Вигляд інтер’єру хот-хетча виробник поки тримає в таємниці.
Hyundai показала оновлений i30 N
Головною особливістю технічної модифікації i30 стала поява восьмиступінчастого робота з двома зчепленнями від Veloster N. Разом з новою коробкою хот-хетч повинен отримати лонч-контроль і пару специфічних режимів роботи, в тому числі для короткочасного збільшення тяги.
Hyundai показала оновлений i30 N
Що буде під капотом N-хетчбека – також поки що не відомо. Актуальний i30 N оснащується 2-літровим чотирициліндровим турбомотором з віддачею у 250 кінських сил, хоча ентузіасти можуть розблокувати 275 коней, вибравши модель Performance. Такий же мотор встановлюється на Veloster N, забезпечуючи йому прискорення з місця до 100 км/год за 6,1 секунди.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас