У Мережі показали рендери Toyota GR Yaris Cross (Фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мережі показали рендери Toyota GR Yaris Cross (Фото)

Технології&Авто
1211
Японська модель Toyota Yaris Cross продемонстрована в формі GR Yaris, показуючи аналогічні оновлення. Субкомпактний кросовер може похвалитися новим обвісом, підкресленою збільшеною нижньою решіткою, зміненою формою окантування протитуманних фар і новим заднім дифузором з вирізами для двох закруглених вихлопних труб.
Уявне авто представлене на рендерах експертами з KDesignAG в двох кузовах: з трьома і п’ятьма дверима. Також у моделі є спортивні однакові колеса, ковані колеса, а також модернізовані гальма з червоними супортами, які забезпечили б його поліпшеною силою зупинки.
У Мережі показали рендери Toyota GR Yaris Cross (Фото)
Щоб залишатися вірним GR Yaris, гіпотетичний швидкий варіант Yaris Cross мав би укомплектувати той же 1,6-літровий трициліндровий двигун, який видає 257 к.с. (261 к.с./192 кВт) і 360 Нм крутного моменту в моделі Euro-spec. Японська версія трохи потужніша: двигун розвиває 268 к.с. і 370 Нм.
Компонування, яка також включає в себе шестиступінчасту механічну коробку передач і повний привід, допомагає раллійному хот-хетчу розігнатися до 100 км/год всього за 5,5 секунди і розігнатися до 230 км/год.
У Мережі показали рендери Toyota GR Yaris Cross (Фото)
Незважаючи на те, що це можливо з технічної точки зору, GR Yaris Cross, ймовірно, потребує занадто багато роботи. Однак, якщо вам потрібен спортивний кросовер, краще звернути увагу на Volkswagen T-Roc R потужністю 296 «коней» або, можливо, почекати, поки Hyundai представить Kona N, який, як очікується, буде мати до 271 к.с.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас